lördag 12 januari 2013

Nytt år nya möjligheter...

Ja, då var det 2013. Januari har börjat bra. Vi hade en jätte trevlig nyårsafton hos syster & svåger. Vi åt mycket god mat. 
På Nyårsdagen började vi att röja ur vårt sovrum, det står på tur för renovering.. Nya tapeter, nytt golv & målarfärg. Det kommer att göra susen. Nu sover vi på matsals golvet nere... Mysigt framför brasan.. 
Molly tycker det är jätte mysigt att ha oss nere. ( Hon får inte lov att vara på övervåningen ) men nu kan hon ligga i våra sängar t.o.m

I fredags damp det ner i brevlådan, det vi vetat, väntat & längtat efter.... Inbjudan till sommar bröllop mellan Kennets bror Thomas & Lena. Ska bli så kul... Nu behöver vi inte vara rädda för att försäga oss.. Vi har fått den stora äran att vara värdpar på deras bröllop. Spännande.. hoppas vi klarar det.
Kram på er...





Fina inbjudnings kort som Lena har klippt & klistrat. Så fina...
Här ska det grejas...
Lovade ju att visa vad vi gjorde för efterrätt på nyårsafton.. Blev gott

3 kommentarer:

  1. Lena, Lena så ni ska också på bröllop, så roligt! Och värdpar ska ni vara, ja, det blir jättebra för du är ju lite sprallig!
    Jösses, vilken dessert ni gjort!
    Ha det nu riktigt fint!
    Kram från faster Eva

    SvaraRadera
  2. Hej igen! Det blir så klart på Stocken, det var där de träffades, det är där de tillbringar mycket tid tillsammans och de har sina familjer där. Om du visste så nervös jag är redan, jag har sett deras kläder, jag kommer att gråta floder på vigseln i Morlanda kyrka. Önskar så mycket att mamma kunde komma dit!
    Kram på dig! Eva

    SvaraRadera
  3. Ni ska ha det så himla mysigt på Formex! Nån gång i framtiden ska jag också dit!
    Hälsa Gun!
    Kram från faster Eva

    SvaraRadera